Sluiten Contact

Laat een bericht achter en we reageren zo spoedig mogelijk

Project Vitalizee —

‘Ondanks de complexiteit is alles volgens planning verlopen’

 

Aanleiding
‘De boulevard van Scheveningen krijgt een nieuwe impuls met het project Vitalizee. Daarbij ontwikkelt SENS de Vitalizee-locatie tot een Legoland Discovery Centre met horeca. Dat gebouw komt in een ondergrondse kelderbak in de boulevard. De afmetingen van deze kelderbak zijn veel groter dan de afmetingen van het gebouw dat voorheen op deze locatie stond. Hierdoor komt de nieuwe kelderbak te liggen in het tracé van kabels en leidingen die door de boulevard van Scheveningen lopen. Deze kabels en leidingen moesten om de contouren van de kelderbak heen gelegd worden. Daarnaast moest er een distributiestation worden verplaatst, evenals enkele strandtentaansluitingen. Gezien de complexiteit van deze opgave is Akson aan boord gehaald om dit proces te begeleiden.

Proces
Er stond een erg strakke planning op het verleggen van alle kabels, leidingen en het distributiestation. Gelukkig is het proces prima verlopen. Gezien de drukte bij de nutsbedrijven is het knap dat alles verlegd is binnen de daarvoor gehanteerde planning. Akson is een partij die veel communiceert met de opdrachtgever. Zij hebben ons goed meegenomen in het proces, maar ook de verantwoordelijkheid gepakt en ons ontzorgd wanneer de situatie daarom vroeg.

Resultaat
Ondanks de complexiteit van de locatie en het feit dat we tijdens het proces tegen behoorlijk wat onvoorziene omstandigheden zijn aangelopen, is het geheel volgens planning verlopen. Akson heeft de juiste kennis en ervaring, een goed netwerk en de communicatie is altijd helder.’

Derek van den Berg
Sens real estate

Grip op zeker