Sluiten Contact

Laat een bericht achter en we reageren zo spoedig mogelijk

Akson - Grip op de toekomst door duurzame groei

AksonSpoor

Missie

De energietransitie is in volle gang. De complexiteit in de ondergrond neemt toe. Die combinatie stelt hoge eisen aan infrastructurele projecten. Akson zorgt ervoor dat primaire levensbehoeften – waaronder water, gas, elektriciteit en datatransport – duurzaam beschikbaar zijn en blijven. Het team van Akson bestaat uit ervaren adviseurs die soms letterlijk met de voeten in de klei staan. Ware specialisten in het domein van kabels en leidingen. In multidisciplinaire teams werken wij aan integrale oplossingen. Met oog voor de omgeving en aandacht voor de mens bouwen we samen met onze partners aan infra met duurzame impact.

Visie

Akson is actief in een sector waar een gebrek is aan specialisten in kabels en leidingen. Akson biedt zowel kennis als capaciteit en dat is precies waar de markt behoefte aan heeft. Met onze ervaring in projectbeheersing zijn we in staat om verschillende partijen effectief te laten samenwerken. Door kennisdeling en samenwerking ontzorgen we onze klanten met ketenoplossingen. Daarmee bouwen we autoriteit op binnen het veld en versterken we onze rol als ingenieur, adviseur en regisseur. Zo blijft Akson toekomstbestendig.

Kernwaarden

 • Betrouwbaarheid

  Omdat een goede samenwerking begint bij vertrouwen

  Afspraak is afspraak, altijd. Dat zorgt voor heldere verwachtingen en betrouwbare resultaten. Betrouwbaarheid betekent voor Akson ook: open, eerlijk en transparant communiceren. Anderen behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden, dat vinden we belangrijk. Infra is mensenwerk.

 • Leiderschap

  Omdat de energietransitie om durf en daadkracht vraagt

  Grote vraagstukken vragen om integrale oplossingen. Om het vermogen om over de bedrijfsmuren te kijken en de complete keten onder de loep te nemen. In de kern is en blijft Akson een specialist in kabels en leidingen, maar we nemen ook graag de regie in complexe infrastructurele projecten. Door leiderschap te tonen tillen we de branche aantoonbaar naar een hoger niveau. We anticiperen op marktontwikkelingen en durven geijkte paden te verlaten. Zo blijven we wendbaar en levensvatbaar.

 • Duurzaamheid

  Omdat we de toekomst creëren met de keuzes van vandaag

  Akson staat voor duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Duurzaam netwerken door goede relaties op te bouwen met medewerkers, klanten, partners en leveranciers. Duurzaam leren door ervaringen te delen en steeds meer kennis op te bouwen. Duurzaam groeien door te investeren in jong talent. Door duurzame groei houden we grip op de toekomst en stellen we Akson in staat om een positieve bijdrage te leveren aan de energietransitie, iedere dag opnieuw.

Team

 • Akson-SergeGevaerts
  Serge Gevaerts

  Algemeen Directeur

 • AksonDianaZwiers
  Diana Zwiers

  Office Manager

 • AksonEstherKorteweg
  Esther Korteweg

  Coördinator Kabels en Leidingen

Grip op zeker