Sluiten Contact

Laat een bericht achter en we reageren zo spoedig mogelijk

Akson - Grip op de toekomst door duurzame groei

AksonSpoor

Missie

In het hart van de energietransitie en groeiende ondergrondse complexiteit is Akson leidend in infrastructurele projecten. We waarborgen duurzame beschikbaarheid van essentiële levensbehoeften, inclusief water, gas, elektriciteit en datatransport, met een specifieke focus op de ruimtelijke omgeving. Ons ervaren team van adviseurs, gespecialiseerd in kabels en leidingen, excelleert niet alleen in technische expertise maar ook in ruimtelijk management en multidisciplinaire samenwerking. Samen met partners realiseren we integrale oplossingen, met duurzaamheid en mensgerichtheid als kern, waarmee we infrastructurele projecten met blijvende impact bouwen.

Visie

In een sector waar specialisten schaars zijn, onderscheidt Akson zich door zowel expertise als capaciteit te bieden, met een sterke nadruk op intern opleiden. We investeren niet alleen in het ontwikkelen van menselijk talent, maar besteden ook veel tijd aan het verbeteren van processen. Daarnaast innoveert Akson actief door zelf automatiseringsoplossingen te ontwikkelen. Met bewezen ervaring in projectbeheersing faciliteren we effectieve samenwerking tussen diverse partijen, ontzorgen we onze klanten met ketenoplossingen, en versterken we onze positie als autoriteit in het veld. Als ingenieur, adviseur en regisseur blijft Akson op deze wijze toekomstbestendig.

Kernwaarden

 • Betrouwbaarheid

  Een solide samenwerking begint met vertrouwen.​

  Bij Akson staat “afspraak is afspraak” centraal, altijd en zonder uitzondering. Deze benadering draagt bij aan heldere verwachtingen en resultaten die op betrouwbaarheid kunnen rekenen. Voor Akson betekent betrouwbaarheid ook openheid, eerlijkheid en transparante communicatie. Het is voor ons van groot belang anderen te behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. We beseffen dat infrastructuur het werk is van mensen en hechten daarom veel waarde aan een mensgerichte benadering.

 • Leiderschap

  De moed en vastberadenheid om buiten gebaande paden te treden. ​

  We bieden alomvattende oplossingen door voorbij de bedrijfsgrenzen te kijken en de gehele keten kritisch te analyseren. Naast onze kernspecialisatie in kabels en leidingen, nemen we ook de leiding in complexe infrastructurele projecten, waarmee we de sector merkbaar naar een hoger niveau tillen. Onze anticipatie op marktontwikkelingen en het vermogen om conventionele paden te verlaten, garanderen onze wendbaarheid en levensvatbaarheid.

 • Duurzaamheid

  Wij smeden de toekomst met onze keuzes van vandaag.​

  Akson belichaamt duurzaamheid in de breedste zin. We bouwen duurzame netwerken door sterke relaties te creëren. Ons voortdurende leerproces omvat het delen van ervaringen en het vergroten van kennis. Door te investeren in jong talent realiseren we duurzame groei. Zo behouden we controle over de toekomst en dragen we dagelijks bij aan de energietransitie.

Team

 • Akson-SergeGevaerts
  Serge Gevaerts

  Algemeen Directeur

 • AksonDianaZwiers
  Diana Zwiers

  Office Manager

 • AksonEstherKorteweg
  Esther Korteweg

  Coördinator Kabels en Leidingen

Grip op zeker