Sluiten Contact

Laat een bericht achter en we reageren zo spoedig mogelijk

Dijkversterking Texel —

‘Samen de schouders eronder’

 

Aanleiding
‘Voor een project rondom dijkversterking op Texel sloot Akson reeds in de tenderfase aan (2015). Akson speelde een belangrijke rol in het UAV-GC D&C contract met NKL 1999-regeling. Nadat Combinatie Tessel het werk had aangenomen (2016), heeft Debuco opdracht gekregen om de begeleiding van het totale kabel- en leidingenpakket te verzorgen. Dat werk wordt in 2019 afgerond.

Proces
De tender is zeer succesvol verlopen. We hebben samen de schouders eronder gezet en een winnende aanbieding gemaakt, mede dankzij de inzet van Akson. Ook op het project gaat de samenwerking uitstekend. Serge en Paul zijn graag geziene mannen in de keet op de werklocatie. Niet alleen omdat ze vakinhoudelijk sterk zijn, maar ook omdat het mannen zijn die uitstekend passen in de dynamiek van het project.

Resultaat
De tender leverde duidelijk een uitstekend resultaat op. In 2017 was het erg druk op het project buiten, vooral rond Oudeschild. Er was veel afstemming vereist in een gebied met weinig werkruimte, veel toeristen en een groot aantal K&L-verleggingen. Onze dijkontwerpers zijn hierbij uitstekend ondersteund. Akson heeft kennis van zaken, ontzorgt de opdrachtgever, denkt actief mee en geeft vertrouwen dat het goed komt. Zeer prettige samenwerking!’

Dries Hof
Boskalis

Grip op zeker